Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Shopping Cart

Je winkelwagen is nog leeg!
Gids: LED strips: Hoe gebruik ik de app?

1, juni 2022

Gids: LED strips: Hoe gebruik ik de app?

Welkom bij deze exclusieve en ultieme gids voor het gebruiken van jouw nieuwe LED strip met de app. Slimme verlichting, ze worden steeds meer gebruikt, en de is niet zonder reden. Want bedienen via een app of afstandsbediening is gewoon een stuk makkelijker. Maar hoe gebruik je deze app nu het best, en welke functies heeft deze app allemaal? Wij laten het je zien in deze guide. 

Alle functies: 

 • Countdown > Gebruik de countdown voor bijvoorbeeld een workout, stel precies de tijd in hoelang je de strip wilt laten 
 • Timing > Maak zelf tijdschema's en bepaal wanneer de LED-strip aan en uit
 • Mirage > Bekijk onze speciaal ontworpen kleuren mixen! 
 • Scenes > Gebruik voor iedere situatie jouw speciale
 • Muziek > Zet een leuk nummertje aan, en kies de best bijbehorende kleurencombinatie. 
 • Custom > Custom is supergaaf, kies zelf hoe je het wilt, en wat je wilt!! 
 • Group control > Maak een groep van jouw RGB LED-strips en controleer ze allemaal tegelijk met 1 druk op de 

Een LED strip met app biedt tal van voordelen voor gebruikers. Hieronder volgen de top 10 voordelen van een LED strip met app:

 1. Gemakkelijke bediening: Met een app kunt u uw LED strip gemakkelijk bedienen via uw smartphone of tablet, zonder dat u extra afstandsbedieningen of schakelaars nodig heeft.

 2. Veelzijdigheid: Met de app kunt u de kleur, helderheid en andere instellingen van uw LED strip aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

 3. Tijdschema's en timers: U kunt tijdschema's en timers instellen om uw LED strip automatisch in en uit te schakelen op specifieke tijdstippen, waardoor u tijd en energie bespaart.

 4. Scenes en effecten: Met de app kunt u verschillende scènes en effecten instellen om uw LED strip aan te passen aan de gewenste sfeer of gelegenheid.

 5. Groeperen van lampen: Met de app kunt u meerdere LED strips groeperen en tegelijkertijd bedienen, waardoor u meer controle heeft over uw verlichtingssysteem.

 6. Afstandsbediening: Met de app kunt u uw LED strip bedienen vanaf elke locatie met internetverbinding, waardoor u op afstand toegang heeft tot uw verlichtingssysteem.

 7. Spraakbesturing: Met de app kunt u uw LED strip bedienen met spraakopdrachten via slimme assistenten zoals Amazon Alexa of Google Home.

 8. Energiezuinig: LED strips zijn van nature energiezuinig, maar met de app kunt u nog meer energie besparen door de helderheid en kleurtemperatuur aan te passen aan uw behoeften.

 9. Makkelijke installatie: Met de app kunt u uw LED strip snel en gemakkelijk installeren zonder gedoe met bedrading of schakelaars.

 10. Aantrekkelijk design: LED strips met app zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en lengtes, waardoor ze een aantrekkelijke toevoeging kunnen zijn voor elk interieur.

Kortom, een LED strip met app biedt veel voordelen voor gebruikers, waaronder gemak, veelzijdigheid, energiezuinigheid en een aantrekkelijk design.

Waar moet je op letten bij een LED strip met app?

Als u overweegt om een LED strip met app aan te schaffen, zijn er een aantal belangrijke zaken waar u op moet letten:

 1. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat de app compatibel is met uw smartphone of tablet. Controleer ook of de app compatibel is met het besturingssysteem van uw apparaat (bijv. iOS of Android).

 2. Installatiegemak: Let op de installatiegemak van de LED strip en app. Zorg ervoor dat de LED strip eenvoudig te installeren is en dat de app gemakkelijk te gebruiken is.

 3. Functionaliteit: Controleer de functionaliteit van de app en LED strip. Kijk of de app de gewenste functies biedt, zoals kleurverandering, helderheidsaanpassing, effecten en timers.

 4. Veiligheid: Controleer of de LED strip veilig is om te gebruiken en of deze voldoet aan de veiligheidsnormen. Zorg er ook voor dat de app geen risico's voor uw apparaat oplevert.

 5. Prijs: Vergelijk prijzen van verschillende LED strips met app en kies degene die past binnen uw budget. Houd er rekening mee dat duurdere LED strips mogelijk meer functies bieden dan goedkopere alternatieven.

 6. Reviews: Lees reviews van andere gebruikers om een idee te krijgen van de kwaliteit en prestaties van de LED strip en app.

 7. Garantie: Controleer de garantievoorwaarden en -duur van de LED strip en app, zodat u zeker weet dat u gedekt bent in geval van defecten of problemen.

Door deze zaken in overweging te nemen, kunt u de beste LED strip met app vinden die aan uw behoeften voldoet en u de gewenste verlichtingservaring biedt.

 

Conclusie

Kleur veranderende LED strips met app bieden gebruikers talloze mogelijkheden om de sfeer en functionaliteit van een ruimte aan te passen aan individuele voorkeuren. Met de app kunt u uw LED strip gemakkelijk bedienen, tijdschema's en timers instellen, scènes en effecten instellen en meer. Bij het kiezen van een LED strip met app is het belangrijk om te letten op compatibiliteit, installatiegemak, functionaliteit, veiligheid, prijs, reviews en garantievoorwaarden.

Met de vele voordelen van LED strips met app en de talloze mogelijkheden voor aanpassing, is het geen wonder dat ze steeds populairder worden bij zowel huishoudens als bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle verlichting voor uw woonkamer of een dynamisch lichteffect voor uw winkel, een LED strip met app biedt de flexibiliteit en controle die u nodig heeft.

Kortom, LED strips met app zijn een geweldige manier om uw verlichtingssysteem te moderniseren en uw ruimtes aan te passen aan uw eigen stijl en wensen. Door de juiste LED strip met app te kiezen en deze op de juiste manier te gebruiken, kunt u genieten van een verlichtingssysteem dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch en sfeervol.

Gerelateerde blogs

Blog: LED strips: Hoe gebruik je ze?

Blog: LED strips: Hoe kun je een LED strip goed knippen?