Over ons

Lideka Home maakt het leven leuker, gezelliger en aantrekkelijker. Binnen de webshop vind je alle producten waarmee je die fijne sfeer meeneemt naar huis. Met unieke LED-verlichting creëer je zowel binnen als buiten een comfortabele omgeving; een plek waar je zelf graag bent, en waar je het liefst zit met de mensen om wie je het meest geeft. Ontdek hoe we tot onze ideeën zijn gekomen.

Journey of Lideka Home

Als jonge en enthousiaste ondernemers zijn we ooit begonnen vanuit een vast uitgangspunt: het leven van mensen leuker maken. Dat idee is ooit ontstaan vanuit een laagdrempelige situatie. Zonder afgeronde opleiding, maar wel met een uniek idee en voldoende bluf om te ondernemen. Iets dat bij ons in het hart zit. En met een goed idee hoef je niet direct de wereld te veroveren; we kiezen voor kleine stappen in combinatie met een verrassend en kleurrijk aanbod.

‘’We verkopen niet alleen een product; we creëren een lifestyle’’

Lideka Home is er voor de klant. We maken ons sterk voor de beste service en hoge kwaliteit. Heb je een vraag of ervaar je een probleem met onze producten? Dan gaan we een stapje voor jou. We willen je blij maken met de beste service; dag in, dag uit. Goede opvolging bij vragen of opmerkingen, zodat je snel geholpen bent. Daarmee willen we jou als klant blij maken.

Dat vind je dagelijks terug in onze klantbenadering, en tegelijk binnen ons assortiment. We willen onze klanten inspireren om elke dag net iets meer uit zichzelf en hun omgeving te halen. Bepaal je eigen pad, laat je inspireren met de fascinerende voorbeelden van Lideka Home en maak je leven iets mooier. Daarmee transformeren we jouw leven! Maak kennis met de technieken en producten die ons elke dag weer verrassen.

Changing lifes

Er is zoveel meer mogelijk als je open staat voor nieuwe inzichten. Bij Lideka Home laten we je graag zien hoe kleine details het verschil kunnen maken. Dit doen we op duurzame wijze, door de mooiste LED-verlichting voor een betaalbare prijs aan te bieden. Daarmee creëer je thuis, binnen en buiten, de fijnste sfeer. Jij bepaalt zelf welke sfeerverlichting je wilt gebruiken, en in welke periode van het jaar. In de winter gebruik je warme kleuren om binnen te zorgen voor een warme omgeving, terwijl je in de zomer de LED-verlichting naar buiten brengt. Zo kan je nog langer genieten van de lange zomeravonden, samen met de mensen van wie je houdt: familie en vrienden. We willen jouw leven veranderen, laagdrempelig en op basis van duurzame producten. Met Lideka Home kom je écht thuis.

Reassure your feelings

De Lideka Home community is er voor jou. Ontdek het samen gevoel, het idee dat je bij ons hoort. We waarderen je als klant, en willen je graag blijven inspireren om meer uit het leven te halen. Op een inspirerende manier laten we je kennismaken met alles op het gebied van wonen. Kenmerkende details, duurzame producten en de leukste accessoires voor binnen en buiten. Onze collectie bestaat uit Solar fonteinen, tafellampen, tuinfakkels en handige powerbanks. Daarmee maken we jouw leven elke dag een stukje leuker én comfortabeler. Thuiskomen in een huis waar je jezelf helemaal thuis kunt voelen. Vergeet de negatieve emoties en zorgen van de dag; thuis geniet je samen met Lideka Home van de genoegden van het leven.

Waar willen we naartoe?

We zijn nog maar net begonnen. Lideka Home wil zich binnen én buiten Nederland uitbreiden in de markt van duurzame verlichting: het licht van de toekomst. LED is duurzaam, gaat langer mee en is binnen steeds meer producten een verrassend veelzijdige oplossing. We verbinden ons merk graag aan de duurzame wereld, en laten je graag kennismaken met onze gemene deler: duurzaamheid en sfeervolle kwaliteit. Natuurlijk voor een betaalbare prijs, zodat ook jij hiervan kunt genieten.

Missie & Visie

Het verbeteren van een miljard levens, zo snel en duurzaam mogelijk. We willen bijdragen aan een gelukkige wereld, waarin iedereen zichzelf kan zijn en sfeervol samenzijn de standaard is. Dat willen we niet alleen, dat gaan we doen! Door onze producten te voorzien van de hoogste kwaliteit en binnen te brengen in jouw huiskamer, tuin of zelfs buiten de deur. Overal waar jij bent, daar vind je onze producten. Alles vanuit drie pijlers: Service, Kwaliteit en Hulp.
Hoe ga jij om met tegenslagen in je leven? Haal positieve energie uit elk moment; dat is waar we bij Lideka® naar streven. Binnen onze collectie kiezen we niet alleen voor de hoge kwaliteit, maar ook voor een toegankelijke prijs voor iedereen. En wanneer je als klant hulp nodig hebt, dan staan we voor je klaar om de best mogelijke service te verlenen. Alles om jouw leven leuker te maken. Elke dag en bij elke gelegenheid.

Ontdek onze collectie

Ons assortiment groeit dagelijks met de mooiste duurzame producten. Een uniek en sfeervol totaalaanbod voor huis én tuin, waarmee we de aankleding van jouw huis vormgeven? Ontdek het bij Lideka Home.

24/7 bereikbaar