Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Shopping Cart

Je winkelwagen is nog leeg!
Icon voor bomen en bosjes

Over ons

De kunst van het ambiance


Als je aan het perfecte, gezellige huis denkt, welk beeld komt er dan in je op? Zie je fel hard blauw getint licht over elke imperfectie schitteren? Of een zachte, warme waas die je uitnodigt om binnen te komen, te gaan zitten en deel te nemen aan het bordspel?

Het creëren van de juiste sfeer inuw huis heeft een diepgaand effect op uw stemming, uw slaappatronen en zelfs uw prestaties.

Je zou denken, het is maar licht. Maar onze LED's zijn zoveel meer dan dat. Ze zijn een levensstijl.

Code

Onze missie

Lideka's missie is om liefde en happines'sin huis te brengen met de kracht van licht. Wij streven ernaar om u innovaties te bieden die bewust met zorg zijn ontworpen.

Wat de situatie of uw levensstijl ook is, wij willen uw leven op de beste manier verlichten.

Vind de juiste stemming

Ambiance gaat niet over gezelligheid.

Er zijn momenten in ons leven dat we moeten knokken en dingen gedaan moeten krijgen. Misschien heb je een kind dat examens doet of probeer je een bedrijf tot leven te brengen. Felle lichten helpen u zich alerter te voelen en open te staan voor het absorberen van informatie.

Probeer je je meest gevreesde tegenstander te verslaan of het volgende niveau te bereiken? Spannende kleurrijke lichten duwen je naar de finish als een cheerleader.

Misschien vier je een speciale verjaardag of trouwdag. Op zonne-energie aangedreven lampen transformeren je garden in een betoverd bos.

Allemaal zonder de bossen van onze planeet te beïnvloeden.

Licht is bij ons in elke fase van ons leven. Het brengt ons zoveel mogelijkheden en kan onze manier van leven verbeteren.

Je licht, op jouw manier.

Toen we Lideka creëerden, wilden we je meer opties bieden dan alleen koel of warm. Dus leggen we de kleurmogelijkheden in jouw handen. Onze LED's zijn voorzien van RGB-regelaars die het hoogste niveau van controle geven.

Als je nooit de perfecte tint kunt vinden, zul jede keuze binnen handbereik hebben.

En als het te veel keuze is, volg dan gewoon onze tips en richtlijnen.

Onze toewijding aan de planeet

Naast het gebruik van de nieuwste innovaties om uw wereld te verlichten, zetten we ons in om onze voetafdruk op het plante verkleinen et.

LED staat erom bekend milieuvriendelijker te zijn dan traditionele lampen. We gaan verder met die prestatie door bewuste ontwerpen te gebruiken en onze supply chain regelmatig te monitoren.

Laten we onze planeet de komende jaren helder en mooi houden.