Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Shopping Cart

Je winkelwagen is nog leeg!
Waterdichte LED strips: De beste op de markt

24, april 2023

Waterdichte LED strips: De beste op de markt

Ben je op zoek naar waterdichte LED strips? Dan ben je bij Lideka aan het juiste adres. Met hun RGB IP65, RGBIC IP65, RGBW IP65 en NEON IP68 LED strips biedt Lideka hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor binnen- en buitengebruik. In dit artikel leer je alles over deze waterdichte LED strips, hun toepassingen en voordelen.

RGB IP65 LED strips

RGB IP65 LED strips zijn flexibele LED strips die in verschillende kleuren kunnen worden ingesteld. Ze zijn ideaal voor het creëren van sfeerverlichting in huis, op feestjes en in andere binnenruimtes. Lideka's RGB IP65 LED strips zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en bieden ze een energiezuinige verlichtingsoplossing.

Wat zijn RGB IP65 LED strips?

RGB IP65 LED strips zijn LED strips die in verschillende kleuren kunnen worden ingesteld. De "IP65" aanduiding betekent dat ze waterdicht zijn en geschikt zijn voor gebruik buitenshuis.Buiten led verlichting

Hoe werken ze?

RGB IP65 LED strips werken met een controller die het mogelijk maakt om de kleuren van de LED's aan te passen en effecten toe te voegen, zoals knipperen of vervagen. De controller kan worden bediend met een afstandsbediening of een smartphone-app.

Waarvoor zijn ze geschikt?

RGB IP65 LED strips zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals sfeerverlichting in huis, feestjes, evenementen en winkels.led-verlichting voor feesten

Wat zijn de voordelen van Lideka's RGB IP65 LED strips?

Lideka's RGB IP65 LED strips zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en bieden een energiezuinige verlichtingsoplossing. Bovendien zijn ze waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis.

RGBIC IP65 LED strips

RGBIC IP65 LED strips bieden geavanceerde verlichtingsmogelijkheden. Ze kunnen niet alleen in verschillende kleuren worden ingesteld, maar ook individueel worden gecontroleerd. Dit maakt het mogelijk om complexe verlichtingseffecten te creëren. Lideka's RGBIC IP65 LED strips zijn van hoge kwaliteit en bieden een energiezuinige verlichtingsoplossing.

Wat zijn RGBIC IP65 LED strips?

RGBIC IP65 LED strips zijn LED strips die individueel kunnen worden gecontroleerd en geprogrammeerd. De "IP65" aanduiding betekent dat ze waterdicht zijn en geschikt zijn voor gebruik buitenshuis.

Hoe werken ze?

RGBIC IP65 LED strips werken met een controller die het mogelijk maakt om elke LED afzonderlijk aan te sturen. Dit maakt het mogelijk om complexe verlichtingseffecten te creëren, zoals kleurveranderingen en bewegende patronen. De controller kan worden bediend met een afstandsbediening of een smartphone-app.Smart life voor Lideka Ledstrips

afstandsbediening voor led-verlichting

Waarvoor zijn ze geschikt?

RGBIC IP65 LED strips zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals sfeerverlichting in huis, op feestjes, in winkels en zelfs voor professionele toepassingen zoals in de horeca en theaterwereld.

Wat zijn de voordelen van Lideka's RGBIC IP65 LED strips?

Lideka's RGBIC IP65 LED strips zijn van hoge kwaliteit en bieden geavanceerde verlichtingsmogelijkheden. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en bieden een energiezuinige verlichtingsoplossing. Bovendien zijn ze waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis.

RGBW IP65 LED strips

RGBW IP65 LED strips combineren RGB LED's met witte LED's om een breder kleurenspectrum te creëren. Dit maakt het mogelijk om rijkere en diepere kleuren te produceren. Lideka's RGBW IP65 LED strips zijn van hoge kwaliteit en bieden een energiezuinige verlichtingsoplossing.

Wat zijn RGBW IP65 LED strips?

RGBW IP65 LED strips zijn LED strips die RGB LED's combineren met witte LED's. De "IP65" aanduiding betekent dat ze waterdicht zijn en geschikt zijn voor gebruik buitenshuis.

Hoe werken ze?

RGBW IP65 LED strips werken met een controller die het mogelijk maakt om de kleuren van de RGB LED's en de witte LED's afzonderlijk aan te passen. Dit maakt het mogelijk om een breder kleurenspectrum te creëren en rijkere kleuren te produceren.

Waarvoor zijn ze geschikt?

RGBW IP65 LED strips zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals sfeerverlichting in huis, op feestjes, in winkels en zelfs voor professionele toepassingen zoals in de horeca en theaterwereld.

Wat zijn de voordelen van Lideka's RGBW IP65 LED strips?

Lideka's RGBW IP65 LED strips zijn van hoge kwaliteit en bieden een breder kleurenspectrum. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en bieden een energiezuinige verlichtingsoplossing. Bovendien zijn ze waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis.

NEON IP68 LED strips

NEON IP68 LED strips bieden een alternatieve verlichtingsoplossing die lijkt op traditionele neonverlichting, maar dan met de voordelen van LED-technologie. Lideka's NEON IP68 LED strips zijn van hoge kwaliteit en bieden een duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossing.

Wat zijn NEON IP68 LED strips?

NEON IP68 LED strips zijn LED strips die lijken op traditionele neonverlichting. De "IP68" aanduiding betekent dat ze waterdicht zijn en geschikt zijn voor gebruik buitenshuis.

Hoe werken ze?

NEON IP68 LED strips werken met LED's die zijn ingebed in een siliconen behuizing, waardoor ze lijken op traditionele neonverlichting. Ze zijn flexibel en kunnen in verschillende vormen worden gebogen.

Waarvoor zijn ze geschikt?

NEON IP68 LED strips zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het verlichten van reclameborden, gevels, en decoratieve elementen. Ze kunnen ook binnenshuis worden gebruikt voor bijvoorbeeld het verlichten van kunstwerken of meubels.Neon led verlichting

Wat zijn de voordelen van Lideka's NEON IP68 LED strips?

Lideka's NEON IP68 LED strips bieden de voordelen van traditionele neonverlichting, maar dan met de duurzaamheid en energiezuinigheid van LED-technologie. Ze zijn flexibel en kunnen in verschillende vormen worden gebogen. Bovendien zijn ze waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis.

Vergelijking van de verschillende soorten LED strips

Om je te helpen de juiste keuze te maken, vergelijken we de verschillende soorten LED strips op basis van hun eigenschappen, toepassingen en voordelen.

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende soorten LED strips?

De verschillende soorten LED strips verschillen in de manier waarop ze licht produceren en de mogelijkheden die ze bieden. RGB IC LED strips bieden bijvoorbeeld geavanceerde verlichtingsmogelijkheden, terwijl RGBW LED strips een breder kleurenspectrum bieden.

Wat zijn de overeenkomsten tussen de verschillende soorten LED strips?

Alle LED strips zijn waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis. Bovendien zijn ze allemaal van hoge kwaliteit en bieden ze een energiezuinige verlichtingsoplossing.

Welke soort LED strip is het meest geschikt voor jouw toepassing?

Welke soort LED strip het meest geschikt is voor jouw toepassing hangt af van verschillende factoren, zoals het gewenste kleurenspectrum, de gewenste verlichtingseffecten en de toepassing zelf. Overweeg deze factoren bij het maken van je keuze.

Installatie van waterdichte LED strips

De installatie van waterdichte LED strips is relatief eenvoudig. Hier zijn enkele stappen om je te helpen bij het installatieproces.

Wat heb je nodig om waterdichte LED strips te installeren?

Om waterdichte LED strips te installeren heb je de LED strips zelf nodig, een controller, een voeding en connectoren. Afhankelijk van de toepassing kunnen er extra materialen nodig zijn, zoals beugels en clips.

Hoe installeer je waterdichte LED strips?

  1. Meet de lengte van de strip die je nodig hebt en knip hem op maat.
  2. Maak de uiteinden schoon en sluit de strip aan op de controller.
  3. Sluit de controller aan op de voeding.
  4. Plaats de LED strip op de gewenste locatie met behulp van clips of beugels.

Waar moet je op letten bij de installatie?

Zorg ervoor dat je de juiste maat LED strip kiest en dat je de strip op de juiste manier op maat knipt. Houd rekening met de plaatsing van de controller en de voeding en zorg ervoor dat deze op een veilige en droge plaats worden geïnstalleerd.

Onderhoud en onderhoud van waterdichte LED strips

Waterdichte LED strips zijn relatief onderhoudsvrij, maar het is belangrijk om enkele tips te volgen om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven werken.

Hoe onderhoud je waterdichte LED strips?

  • Reinig de LED strips regelmatig met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen.
  • Controleer regelmatig de verbindingen om ervoor te zorgen dat ze goed zijn aangesloten.
  • Controleer regelmatig de voeding en controller om ervoor te zorgen dat ze goed werken.

Waar moet je op letten bij het onderhoud?

Zorg ervoor dat je de LED strips niet met water of reinigingsmiddelen schoonmaakt. Gebruik altijd een zachte doek om stof en vuil te verwijderen. Zorg er ook voor dat de verbindingen, voeding en controller op een veilige en droge plaats zijn geïnstalleerd om beschadiging door water te voorkomen.

Conclusie

Waterdichte LED strips zijn een uitstekende verlichtingsoplossing voor binnen- en buitengebruik. Lideka biedt hoogwaardige RGB IP65, RGBIC IP65, RGBW IP65 en NEON IP68 LED strips die gemakkelijk te installeren en energiezuinig zijn. Of je nu op zoek bent naar sfeerverlichting in huis, verlichting voor evenementen of professionele verlichtingsoplossingen, Lideka heeft de perfecte LED strip voor jou.

FAQ's

Wat is het verschil tussen IP65 en IP68?

IP65 en IP68 zijn beide aanduidingen voor de mate van bescherming tegen water en stof. IP65 betekent dat een apparaat beschermd is tegen stof en waterstralen vanuit elke hoek. IP68 betekent dat een apparaat beschermd is tegen stof en langdurige onderdompeling in water.

Zijn waterdichte LED strips veilig voor gebruik buitenshuis?

Ja, waterdichte LED strips zijn veilig voor gebruik buitenshuis, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de voeding en controller op een veilige en droge plaats zijn geïnstalleerd om beschadiging door water te voorkomen.

Kan ik waterdichte LED strips op maat knippen?

Ja, waterdichte LED strips kunnen op maat worden geknipt. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest en dat je de strip op de juiste manier op maat knipt.

Kan ik waterdichte LED strips gebruiken onder water?

Hoewel waterdichte LED strips waterdicht zijn, zijn ze niet ontworpen om onder water te worden gebruikt. Als je LED strips onder water wilt gebruiken, heb je speciale onderwater LED strips nodig.

Kan ik de kleur van de LED's veranderen?

Ja, de kleur van de LED's kan worden veranderd met behulp van de controller. Afhankelijk van het type LED strip kun je ook individuele LED's aansturen en geavanceerde verlichtingseffecten creëren.

Hoe kan ik waterdichte LED strips installeren?

Om waterdichte LED strips te installeren heb je de LED strips zelf nodig, een controller, een voeding en connectoren. Afhankelijk van de toepassing kunnen er extra materialen nodig zijn, zoals beugels en clips. Volg de stappen in de installatiehandleiding om de LED strips op de juiste manier te installeren.

Hoe lang gaan waterdichte LED strips mee?

De levensduur van waterdichte LED strips hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik en de omgevingscondities. Over het algemeen gaan LED strips echter lang mee en bieden ze een duurzame verlichtingsoplossing. Lideka's LED strips zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Kan ik waterdichte LED strips dimmen?

Ja, waterdichte LED strips kunnen worden gedimd met behulp van de controller. Afhankelijk van het type LED strip kun je ook geavanceerde verlichtingseffecten creëren, zoals knipperen en vervagen.

Kan ik waterdichte LED strips op batterijen gebruiken?

Ja, waterdichte LED strips kunnen worden gevoed door batterijen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik op locaties waar geen stopcontact beschikbaar is, zoals op campings en bij evenementen. Zorg ervoor dat je de juiste batterijen kiest en dat je de LED strips op de juiste manier aansluit.

Kan ik waterdichte LED strips buiten laten hangen?

Ja, waterdichte LED strips zijn geschikt voor gebruik buitenshuis. Zorg er wel voor dat de voeding en controller op een veilige en droge plaats zijn geïnstalleerd om beschadiging door water te voorkomen.

Zijn er verschillende maten waterdichte LED strips beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende maten waterdichte LED strips beschikbaar. Bij Lideka kun je kiezen uit verschillende lengtes, variërend van enkele centimeters tot enkele meters. Zo kun je de LED strips op maat maken voor jouw toepassing.

Kan ik waterdichte LED strips buigen en vormen?

Ja, waterdichte LED strips zijn flexibel en kunnen worden gebogen en gevormd. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waarbij je de LED strips om hoeken of ronde oppervlakken moet buigen.

Zijn er garanties op de waterdichte LED strips van Lideka?

Ja, Lideka biedt garanties op hun waterdichte LED strips. De garantieperiode varieert afhankelijk van het type LED strip en de fabrikant. Neem contact op met Lideka voor meer informatie over garanties.

Kan ik mijn waterdichte LED strips aanpassen aan mijn interieur?

Ja, waterdichte LED strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurtemperaturen, waardoor je ze kunt aanpassen aan je interieur. Bij Lideka kun je kiezen uit verschillende kleuropties, zoals RGB, RGBW en NEON, om de perfecte sfeer te creëren.

Zijn waterdichte LED strips duurzaam?

Ja, waterdichte LED strips zijn duurzaam en bieden een energiezuinige verlichtingsoplossing. Ze gaan lang mee en verbruiken weinig energie in vergelijking met traditionele verlichtingsoplossingen.

Kan ik waterdichte LED strips gebruiken voor het verlichten van buitenmeubels?

Ja, waterdichte LED strips zijn geschikt voor het verlichten van buitenmeubels. Door LED strips onder tafels en stoelen te plaatsen, kun je een unieke sfeer creëren. Let er wel op dat de voeding en controller op een veilige en droge plaats worden geïnstalleerd om beschadiging door water te voorkomen.

Kan ik waterdichte LED strips combineren met andere verlichtingsoplossingen?

Ja, waterdichte LED strips kunnen worden gecombineerd met andere verlichtingsoplossingen, zoals spotjes en hanglampen. Zo kun je een unieke verlichtingsoplossing creëren die perfect bij jouw interieur past.

Gerelateerde blogs

Blog: Waterdichte LED strips: Hoe maak je ze waterdicht?

Blog: Waterdichte LED strips: Je tuin verlichten