Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Shopping Cart

Je winkelwagen is nog leeg!
Solar Power Op Zonneenergie

16, maart 2022

Solar Power Op Zonneenergie

Wil je ook profiteren van de voordelen van een Solar powerbank of charger? We maken dagelijks gebruik van onze smartphone of tablet, en altijd bereikbaar zijn is dan ook belangrijk. Daar hoort een volle accu bij, en met een solar powerbank ben je daarvan verzekerd. Je wilt berichten kunnen sturen naar je vrienden en familie, foto’s maken van speciale plekken en opzoeken wat de sluitingstijd is van je favoriete eetcafé. Is je batterij echter al op 15% midden op de dag en heb je geen powerbank, dan moet je de rest van de dag extreem zuinig aan doen. Onnodig! We zijn de voordelen van de Solar powerbank?

Opladen zonder elektrische input

We begrijpen goed dat je geen stekkers mee wilt nemen als je naar buiten gaat, terwijl je afhankelijk bent van een stopcontact om je device op te laden. Juist daarom is de solar powerbank zo ideaal. Dit is een portable formaat oplaadpunt, waar je op ieder moment van de dag je device kunt opladen. Daar komt nog bij dat je de powerbank eenvoudig bij je draagt, evenals bijvoorbeeld je smartphone, waardoor je eigenlijk niks merkt van de aanwezigheid ervan. Pas wanneer je de Solar charger écht nodig hebt, dan merk je het én ervaar je de voordelen van deze technologie.

Charger met meerdere USB poorten

Heb je niet één, maar meerdere devices bij je? Ook als je wel een fysieke oplader bij je hebt, kan je ‘gewoon’ gebruik maken van de Solar powerbank. Deze beschikt namelijk over vier USB poorten, waardoor je altijd meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Denk aan je mobiel en tablet, opgeladen op hetzelfde moment en daarom altijd voorzien van een volle accu! Dat wil je toch ook?

Zonnecel: powerbank laadt op bij licht

Wist je dat een Solar powerbank zichzelf kan opladen? Dit gebeurt bij de aanraking met lichtstralen. Het hoeft niet eens per se zon te zijn, als er maar licht op de powerbank valt, zoals onze RGB LED strip. Dat is ideaal, want je hoeft de powerbank dus niet zelf op te laden. Deze is, evenals al je mobiele devices, altijd voorzien van een volle accu. Ook de Solar powerbanks van Lideka Home zijn voorzien van een zonnecel, zodat je altijd verzekerd bent van een functionele portable charger.

Milieuvriendelijk? Ja! Dankzij de zonnecel en de functionaliteit op zonne-energie, is de Solar powerbank een milieuvriendelijke oplossing voor opladen. Je verspilt geen energie bij het opladen van je smartphone of tablet, en profiteert optimaal van een volle accu.

PS: Leuk feitje: onze eigen powerbank is verkozen als best beoordeelde solar powerbank door Top-X.nl

Laag gewicht

Tot slot is de Solar powerbank een lichtgewicht gadget. Deze portable charger met je meedragen is dus geen enkel probleem. De Solar powerbank neem je eenvoudig mee in een rugzak of heuptasje. Je zult pas merken dat je de powerbank bij je hebt, op het moment dat de accu leeg begint te raken. Tijd om op te laden! Solar powerbanks zijn een unieke en moderne oplossing om dat voor elkaar te krijgen.

In welke situaties heb je een Solar powerbank nodig?

De Solar powerbank is enorm in opkomst. Dit is een relatief nieuwe, maar zeer functionele accessoire om de hele dag bij je te kunnen dragen. Heb je devices die snel leeg gaan, simpelweg omdat je deze vaak gebruikt? Dan is het prettig om je portable oplader altijd bij de hand te hebben. Zie je hier op dit moment nog niks in? Ontdek dan maar eens in welke situaties de Solar powerbank een verrassende uitkomst is.

Voordelen Solar powerbank

Voordat we de situaties voor een Solar powerbank met je gaan bespreken, is het goed om stil te staan bij de belangrijkste voordelen van deze accessoire. Een Solar powerbank functioneert op basis van zonne-energie, en kan zichzelf zodoende opladen. De laatste jaren worden de prestaties van de Solar powerbank steeds verder verbeterd, waardoor ook de powerbank zelf vrijwel altijd over een volle of semi-volle batterij beschikt. Via de Solar powerbank kan je al je devices eenvoudig opladen, en hebt dus nooit meer last van een lege batterij. Omdat de Solar powerbank portable is, kan je deze gewoon meedragen in je jaszak of een tasje. Niks is zo prettig!

Tijd om je meer te vertellen over de situaties waarin een Solar powerbank onmisbaar is geworden.

Een lange autorit richting vakantie

Hoewel steeds meer auto’s tegenwoordig de beschikking hebben over oplaadpunten, is dit in lang niet alle auto’s het geval. Ga je binnenkort op vakantie, of ben je dat net geweest, en heb je tot 10 uur non-stop in de auto gezeten? Dan kan de batterij van je mobiel zomaar leeg raken. Zonde, want nu heb je geen plek meer om de batterij op te laden. Heb je een solar powerbank bij de hand, dan hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Een dagje stad

Heb je met je vrienden of vriendinnen afgesproken in de stad? Helemaal leuk natuurlijk, maar je weet van te voren nooit hoe lang je blijft. Stel dat het zo leuk is dat je blijft eten en ’s avonds nog een drankje pakt. Je bent al gauw een uur of 9 in de stad; genoeg tijd om je batterij naar 0% te zien lopen. Geen oplaadpunt in de buurt of zelfs geen oplader mee? Dan ben je onbereikbaar. Met een Solar powerbank beschik je echter direct weer over capaciteit op je mobiel, zonder dat je lastige capriolen hoeft uit te halen. Ideaal!

De reguliere oplader is kapot

Opladers van de mobiel of tablet zijn gebruiksvoorwerpen, wat betekent dat deze ook kapot kunnen gaan. Je moet dan, ondanks dat je hier geen zin hebt, weer naar de winkel of online shoppen voor een nieuwe oplader. Maar is dat wel nodig? De Solar powerbank is een duurzaam product en gaat erg lang mee. Je hoeft je dan ook nooit meer zorgen te maken over een lege batterij.

Ook profiteren van de voordelen van een Solar powerbank. Waar je ook bent en welke situaties je ook tegenkomt, je hoeft je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij. Het enige wat je nodig hebt is een lichtbron en je mobiel heeft altijd een volle batterij.

Waar is het gebruik van een Solar powerbank ideaal voor?

We kennen allemaal de frustratie van een lege accu, waar je uitsluitend last van lijkt te hebben op momenten dat je het echt niet kunt gebruiken. Je bent natuurlijk ook net op een plek zonder oplaadpunten. Zonde, en vooral onnodig. Je hoeft namelijk nooit meer stress te hebben over een lege accu met de Solar powerbank. Zelfs als je in de middle-of-nowhere te vinden bent, heb je met de Solar charger altijd een accessoire bij je die je uit de brand helpt bij een lege accu. Dat betekent dat je altijd bereikbaar bent en jouw device zorgeloos kunt gebruiken.

De accu van je device leeg?

Dat hoeft niet! Sterker nog, de Solar powerbank zorgt ervoor dat de accu van je smartphone nooit meer leeg hoeft te zijn. Solar staat voor ‘zonne’, hetgeen verwijst naar zonne-energie. De charger laadt dus op, op het moment dat deze in aanraking komt met (zonlicht. Ideaal, want zo hoef je de Solar charger niet zelf op te laden. Deze koop je in een portable formaat, en draag je eenvoudig met je mee. Dreigt je accu leeg te geraken en heb je nog maar één streepje over? Geen stress! Sluit je device aan op de Solar powerbank en profiteer van de quick charge functie, waarmee je device binnen afzienbare tijd weer volledig is opgeladen.

Een lange dag in de buitenlucht? Dan is de Solar powerbank een ideale accessoire om bij je te dragen. Laat je niet verrassen door een lege accu. Zeker als je op vakantie bent en veel foto’s wilt maken van de omgeving, dan kan je accu snel leeg zijn. Je wilt niet het risico lopen dat je de beste foto van de dag moet missen, omdat de batterij van je smartphone het heeft begeven. Sluit je oplader aan op de Solar charger en beschikt snel over een volle batterij.

Overal waar geen stopcontact is

Loop je in de stad en is de accu van je device bijna leeg? Dan kan je gelukkig gewoon een café in lopen en je device opladen. Maar als je buiten de stad loopt of fietst en zit je batterij op 5%? Dan is de kans groot dat je nergens meer naar binnen kunt stappen, en dus tijdelijk niet bereikbaar bent. Wil je dat absoluut niet? Dan is het verstandig om je goed voor te bereiden, en dat doe je met de juiste accessoires; de Solar powerbank is misschien wel de fijnste accessoire om dan achter de hand te hebben. Je blijft ‘gewoon’ bereikbaar voor vrienden en familie, kunt de snelste route naar een bestemming vinden en alles functies van je smartphone of tablet blijven gebruiken.

Ga zorgeloos op pad met de Solar powerbank. Bij Lideka Home met 4 USB poorten en een quick charge functie. Zo ben je binnen no-time weer up and running.

Dat is het over onze zonne-energiebank. Vragen, opmerkingen of toevoegingen? Laat het vooral weten, bij vragen adviseren we je altijd contact op te nemen met de klantenservice.

Gerelateerde blogs

Blog: Solar Powerbanks: Hoe werkt een solar powerbank?