Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Shopping Cart

Je winkelwagen is nog leeg!
NEON LED strips toepassingen ideen

3, mei 2023

NEON LED strips toepassingen ideen

Stel je voor dat je jouw ruimte kunt veranderen in een magische omgeving vol schitterend licht. Met NEON LED strips is dit mogelijk! Deze flexibele en energiezuinige lichtoplossing biedt onbeperkte mogelijkheden voor het creëren van sfeer en stijl in elke kamer.

In dit artikel delen we 20 toepassingen ideeën voor NEON LED strips, waarmee je jouw interieur tot leven kunt brengen. Ontdek hoe deze lichtbronnen kunnen worden gebruikt om elke kamer in huis te verlichten en te transformeren.

Creëer een neon bord

Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik NEON LED strips om een neon bord te maken. Of het nu gaat om een woord, symbool of afbeelding, deze borden zullen zeker de aandacht trekken en een uniek statement maken.

Accentueer meubels

Benadruk de contouren van je favoriete meubels. Dit kan een mooie manier zijn om een ​​bijzonder stuk in je kamer extra te laten opvallen.

Verlicht je trap

Maak je trap extra veilig en stijlvol door de treden te accentueren. Dit geeft niet alleen een futuristische sfeer, maar helpt ook bij het voorkomen van ongelukken.

Maak een hemelplafond

Creëer een sterrenhemel in je kamer. Dit is perfect om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag.

Verlicht je bar

Verander je huisbar in een hippe lounge. Plaats ze bijvoorbeeld op de achterkant van de bar om de flessen te verlichten en de sfeer te verbeteren.

Gebruik in de keuken

Maak van je keuken een hippe plek. Plaats ze bijvoorbeeld onder de kasten om extra licht te creëren en de sfeer te verbeteren.

Verlicht je spiegel

Creëer een Hollywood-glamour-look in je badkamer door NEON LED strips rondom de spiegel te plaatsen. Dit geeft een extra lichtpunt en voegt stijl toe aan de ruimte.

Versier je balkon

Maak je balkon gezelliger met NEON LED strips. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als accentverlichting om de sfeer te verhogen en het balkon een magische uitstraling te geven.

Gebruik in de slaapkamer

Gebruik NEON LED strips in de slaapkamer om de sfeer te verhogen en romantiek toe te voegen. Plaats ze bijvoorbeeld achter het bed of onder de nachtkastjes voor een extra lichtbron.

Verlicht de tuin

Verlicht de tuin op stijlvolle wijze met NEON LED strips. Gebruik ze bijvoorbeeld om de bloemen en planten te accentueren of om paden en stappen te markeren.

Maak een statement wand

Gebruik NEON LED strips om een statement wand te creëren in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik verschillende kleuren en patronen om een unieke look te creëren.

Creëer een gezellige sfeer

Verander de sfeer van je woonkamer of slaapkamer met NEON LED strips. Plaats ze bijvoorbeeld achter de bank of onder de tv voor een gezellige sfeer.

Verlicht je boekenkast

Accentueer je boekenkast met NEON LED strips. Dit geeft niet alleen extra licht voor het lezen, maar voegt ook een bijzondere sfeer toe aan de ruimte.

Maak een kunstwerk

Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik NEON LED strips om een kunstwerk te maken. Dit is perfect voor een kantoor of creatieve werkruimte.

Accentueer je plafondlijsten

Accentueer de lijsten aan het plafond met NEON LED strips. Dit geeft een extra dimensie aan de kamer en voegt een mooie sfeer toe.

Verlicht je kledingkast

Creëer een luxe gevoel in je kledingkast. Dit geeft niet alleen extra licht, maar zorgt ook voor een glamoureuze uitstraling.

Verlicht je werkplek

Maak je werkplek gezelliger. Gebruik ze bijvoorbeeld op de achterkant van je bureau om extra licht te geven en de sfeer te verbeteren.

Creëer een zen-sfeer

Ontspan en creëer een zen-sfeer. Plaats ze bijvoorbeeld in een yoga- of meditatieruimte om een ​​rustige sfeer te creëren.

Verlicht je aquarium

Accentueer je aquarium met NEON LED strips. Dit geeft een extra dimensie aan de kamer en laat de vissen op een prachtige manier oplichten.

Verlicht je open haard

Maak je open haard extra gezellig met NEON LED strips. Plaats ze bijvoorbeeld op de achterkant van de open haard om extra licht te geven en de sfeer te verbeteren.

Samenvatting

NEON LED strips bieden talloze mogelijkheden om je huis te transformeren in een schitterende ruimte vol licht. Of het nu gaat om het creëren van een neon bord, het accentueren van meubels of het verlichten van een trap, de mogelijkheden zijn eindeloos. Experimenteer met verschillende kleuren en patronen om de perfecte sfeer te creëren voor elke kamer in huis.

Veelgestelde vragen

Hoe installeer ik NEON LED strips?

Het installeren van NEON LED strips is eenvoudig. Je kunt ze eenvoudig opplakken met de plakstrip op de achterkant van de strips. Zorg ervoor dat de oppervlakte schoon en droog is voordat je de strips aanbrengt. Volg de instructies van de fabrikant voor de beste resultaten.

Kunnen NEON LED strips buiten worden gebruikt?

Ja, NEON LED strips zijn geschikt voor gebruik buitenshuis, zolang ze op de juiste manier zijn geïnstalleerd en beschermd zijn tegen weersinvloeden.

Kan ik de kleur van NEON LED strips veranderen?

Ja, de meeste NEON LED strips worden geleverd met afstandsbedieningen waarmee je de kleur en helderheid kunt aanpassen. Sommige strips hebben ook de mogelijkheid om te worden bediend via een smartphone-app.

Zijn NEON LED strips energiezuinig?

Ja, NEON LED strips zijn energiezuinig en gebruiken veel minder energie dan traditionele neonverlichting.

Kan ik NEON LED strips inkorten?

Ja, de meeste NEON LED strips kunnen worden ingekort tot de gewenste lengte met behulp van een schaar of een snijgereedschap.

Conclusie 

In conclusie bieden NEON LED strips een fantastische manier om jouw huis te transformeren in een schitterende en sfeervolle ruimte. Of je nu een kamer wilt accentueren, een gezellige sfeer wilt creëren, of een statement wilt maken, deze flexibele en energiezuinige lichtoplossing biedt talloze mogelijkheden om jouw huis te verlichten en te transformeren.

Met deze 20 toepassingen ideeën kun je elke kamer in huis omtoveren tot een unieke en bijzondere ruimte. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende kleuren en patronen om de perfecte sfeer te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Haal jouw NEON LED strips vandaag nog in huis en begin met het creëren van een schitterende en sfeervolle omgeving!

Gerelateerde blogs

NEON LED strips versus andere soorten LED-strips