Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Shopping Cart

Je winkelwagen is nog leeg!
Gids: LED strips: Hoe gaan ze 5x langer mee?

1, juni 2022

Gids: LED strips: Hoe gaan ze 5x langer mee?

Welkom bij deze speciale guide van Lideka®. We hebben deze ontworpen om jouw als klant de allerbeste service en waarde te leveren. We houden van behulpzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid. 

Licht strips zijn super gaaf als decoratie en worden steeds populairder, met name RGB LED strip. Maar een goede ledstrip kan soms best prijzig zijn. Dan is het vanzelfsprekend dat je wilt dat deze langer mee gaan.

Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat deze langer mee gaat? Net als bij auto’s zijn er bepaalde dingen die je beter kunt vermijden om ervoor te zorgen dat de led strip langer mee gaat. 

Hieronder hebben we de belangrijkste punten gegeven om ervoor te zorgen dat jouw LED strip tot wel 5x zo lang mee gaat. 

  1. Als je de LED strip niet altijd gebruikt, haal dan de stekker uit het stopcontact. Dit zorgt ervoor dat er geen stroom meer gegeven wordt aan de LEDs, daardoor verbruik je geen kostbare branduren. LED-verlichting op zonne-energie is ook een optie voor uw behoeften op het gebied van buitenverlichting. 
  1. Zet de LED strips op een lagere helderheid. Hierdoor creëer je niet alleen meer sfeer maar bespaar je ook nog eens energie. 
  1. Verleng de LED strip niet. Als je de LED strip gaat verlengen dan heb je altijd een hogere kans op een kortere levensduur. 
  1. Gebruik altijd de bijgeleverde stekker.
  1. Als je strips langer dan 15 meter gaat maken zorg dan dat je een 24V LED voeding gebruikt. 

Dit was onze guide voor ervoor zorgt dat jouw LED strip 5x langer mee gaat. Vragen, opmerkingen of toevoegingen? Laat het vooral weten, bij vragen adviseren we je altijd contact op te nemen met de klantenservice.

Gerelateerde blogs

Blog: Hoe LED-stripverlichting installeren?

Blog: Hoe verberg je je LED strip als een Pro?