Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Complete gids voor 12 Volt LED-strips 2022 - Lideka

31, mei 2022

Complete gids voor 12 Volt LED-strips 2022 - Lideka

Onze keuze aan 12-volt LED-striplampen is ideaal voor het verlichten van elke toepassing die zowel binnen als buiten een aanpasbare lengte vereist. Deze zijn ideaal voor voertuigtoepassingen of komen die kortere sectielengtes nodig hebben, omdat ze correcte snijpunten mogelijk maken. Ongeacht uw project, zorg ervoor dat u de juiste IP-geclassificeerde strip voor uw toepassing kiest. Deze zijn op de markt in tal van eenkleurige, witte en van kleur veranderende strips. LED-striplampen hebben een peel-and-stick 3MTM-klevende achterkant die een snelle en eenvoudige montage mogelijk maakt.

We hebben een goede selectie 12VDC LED Strip lampen voor elke binnen- of led buitenverlichting toepassing. We hebben waterdichte ledstrips, 12 volt ledstrips, 12 volt ledstrips voor binnen en 12 volt ledstrips voor gebruik in auto's en maritieme toepassingen. Deze 12V-strips zijn zo veelzijdig dat ze zelfs in de kleinste ruimtes kunnen worden gebruikt die energiezuinige verlichting nodig hebben. Voor energiezuinige, milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen hebben al onze twaalf VDC LED Strip-lampen een garantie van 2 jaar en een periode van vijftigduizend uur. De meeste van onze Ribbon Star 12V-strips zijn UL-erkend; ze zijn allemaal RoHS- en CE-goedgekeurd.

 

De basis van 12V veelzijdige LED-lamp strips

Door hun extreme vakmanschap, hoge lichtsterkte en lage hoek led profielen wit, zijn 12V en 24V veelzijdige ledstrips de meest gekozen onder eigenaren, professionals en lichtontwerpers voor tal van verlichtingstoepassingen. Wat zijn de beste LED-strip lampen? Wat ze zullen doen en ook de algemene zorgen voordat u gaat winkelen voor LED-stripverlichting, wordt in dit artikel volledig uitgelegd. Samen aangeduid als LED-spots, bandverlichting of LED-lintverlichting, dit zijn onze gespecialiseerde commerciële producten met de meest effectieve kwaliteit en de grootste verscheidenheid aan keuzes op de markt.

Wij bieden alle soorten ledstrips aan. Led-strip varianten die worden gedragen, zijn onder meer:

 • Warm wit, neutraal wit, koel wit en afstembaar wit.
 • Enkele kleur - rood, groen, blauw en UV-zwart striplicht.
 • kleur veranderende RGBW, RGB+CCT, en RGB LED strip. Leverbaar in hoek led profielen aluminium.
 • Waterdichte stripverlichting voor buiten.

 

12V waterdichte led strips worden geretourneerd op rollen van 5 meter (16,4 voet). Hier bij LED verlichting Supply hebben we kleinere lengtes van drie, zes, negen en twaalf voet. De strips worden eenvoudig op maat verkleind, omdat er om de vier inch snijtekens zijn aan de zijkant van de soldeerpads voor traditionele dichtheid en elke twee inch voor topdichtheid. Hier is een eenvoudige repetitie van de manier om strips te verbinden.

De lichtgewicht, veelzijdige strips kunnen eenvoudig worden gemonteerd omdat ze zijn voorzien van tape die aan uw oppervlak kan blijven plakken, plat of afgerond. Ze zijn gezamenlijk gecoat in een zeer dunne siliconenpolymeercoating om ze te beschermen tegen water. Het slachtoffer worden van twaalf volt Armaturen LED TL en Armaturen LED Spot lichtgewicht strips kan de insteltijd verkorten en ook de totale waarde van uw project verhogen.

 

Flexibele ledstrips hebben 10 voordelen.

LED-lichtgewichtstrips zijn veel wijdverspreider geworden en worden veel gebruikt voor residentiële, commerciële en beaux-artsverlichtingstoepassingen. De erkenning is te danken aan de volgende 10 voordelen:

 1. eenvoudige installatie: met een dunne en platte behuizing zijn LED-lichtgewichtstrips onopvallend, waardoor ze eenvoudig verborgen zijn in kleine gebieden en de resultaten van het zien van de zon verbeteren terwijl je de armatuur niet ziet. Deze zelfklevende lichtgewicht LED-strips keren terug met 3M-lijm aan de achterkant en kunnen worden geplaatst zonder een ervaren installateur. U zult genieten van het belangrijke plezier van doe-het-zelf LED-strips.
 2. Flexibel: LED-lichtgewichtstrip is veelzijdig, klaar om te buigen om verschillende swish en heerlijke lineaire verlichtingsvormen te maken. Het is ook eenvoudig te gebruiken op kronkelige oppervlakken.
 3. mals en koppelbaar: lichtgewicht strips zijn mals en kunnen in kleine stappen worden gesneden om de gewenste lengte te regelen. Nadat ze zijn gesneden, zullen ze aan elkaar worden gekoppeld door het slachtoffer te maken van de lichtgewicht soldeerloze connectoren van LED-strips of door bevestiging.
 4. Laagspanning: Striplampen werken op 12V of 24V DC laagspanningsstroom. Het is dus veilig om te gebruiken voor jonge en oudere mensen samen met kinderen.
 5. dimbaar: zijn ledstrips dimbaar? Ja, ze zijn dimbaar. In combinatie met dimmers of controllers zijn LED-lampen vaak eenvoudig dimlicht voor het gespecificeerde licht.
 6. Laag energieverbruik: LED-strips zijn milieuvriendelijke lampen dankzij hun lage energieverbruik. Door de inzet van ledstrips wordt op de lange termijn flink bespaard op de gebruiksprijs.
 7. Lage warmteontwikkeling: LED-lampen verbruiken weinig stroom en genereren weinig warmte voor de omringende ruimte. Ze zullen echter nog steeds superheldere lichtgewichten produceren in een gelijkwaardige tijd.
 8. Uitstekend voor het maken van sfeer: LED-strips zijn uitstekend geschikt voor het maken van tal van verlichtingssferen. Er zijn verschillende keuzes voor verschillende kleurtemperaturen en kleuren, zoals warm wit, dubbel wit, koel wit, afstembaar wit, rood, groen, blauw, 5050 RGB, RGBW, actinische straling zwart licht, digitaal beschikbaar, en droomkleuren stripverlichting.
 9. talrijke toepassingen: Striplampen zijn enorm veelzijdig en worden veel gebruikt voor thuis-, commerciële en industriële verlichting.
 10. Er zijn waterdichte LED-striplampen voor binnen en buiten op de markt.

 

Veelgestelde vragen: Ledstrips 12 volt

 1. Kan ik een voeding van vierentwintig V gebruiken om twaalf V-ledstrips van stroom te voorzien?

Nee, dit kan niet werken. Het gewicht van de ledstrip is een constante spanning, dus de aanbieding van de ledstripsets moet overeenkomen met de bedrijfsspanning van het gewicht van de ledstrip.

 1. 12-volt vs. 24-volt LED-stripverlichting?

Het belangrijkste verschil tussen de 12V en 24V LED-stripverlichting is dat de 12V veel frequente snijpunten heeft die geschikt zijn voor hoeken. Aan de andere kant zullen 24V-strips een langere afstand afleggen zonder te vallen.

 1. Welk percentage LED's werkt op 12V?

Een 12V-batterij aangesloten op vier 3V-LED's zou elk van hen 3V leveren. Een gelijkwaardige 12V-batterij die is aangesloten op vier parallelle 3V-LED's, zou de totale 12V aan elk van hen leveren. Een laagspanningsaanbieding wordt vaak gedeeld door meerdere LED's.

 1. Welk percentage LED-controllers werkt op 12 volt?

Een 12V-batterij aangesloten op vier 3V-LED's zou elk van hen 3V leveren. Een gelijkwaardige ledstripbatterij die is aangesloten op vier parallelle 3V-LED's, zou de totale 12V aan elk van hen leveren. Een laagspannings aanbod wordt vaak gedeeld door meerdere led rail armaturen.

 1. Welk percentage ampère trekken twaalf V LED-lampen?

Elke sectie van drie LED's trekt ongeveer twintig milliampère aan uit een 12V-voeding per reeks LED's. Voor elke sectie is er dus een maximale afname van 20 mA van de rode LED's, een afname van 20 mA van de onervaren en een afname van 20 mA van de blauwe.

Klik hier voor meer informatie over het kiezen van de beste voeding.

Conclusie

 • Onze keuze aan 12 volt LED-strips is ideaal voor het verlichten van elke toepassing die zowel binnen als buiten een aanpasbare lengte vereist.
 • De basis van 12V veelzijdige LED-strips Vanwege hun extreme bekwaamheid, hoge helderheid en laag profiel, zijn 12V en 24V veelzijdige LED-striplampen de meest gekozen onder eigenaren, professionals en lichtontwerpers voor tal van verlichtingstoepassingen.
 • De strips worden eenvoudig op maat verkleind, omdat er om de vier inch snijtekens zijn aan de zijkant van soldeerpads voor traditionele dichtheid en elke twee inch voor topdichtheid.
 • Hier is een eenvoudige repetitie van de manier om strips te verbinden.
 • Een 12V-batterij aangesloten op vier 3V-LED's zou elk van hen 3V leveren.