Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Wat u moet weten over onze ledstrips in badkamers - Lideka

2, juni 2022

Wat u moet weten over onze ledstrips in badkamers - Lideka

Begrijp eenvoudig wat u moet weten over ledstripbadkamers.

Lideka kan waterdichte LED-stripverlichting leveren voor de wasruimte en LED's die zijn ontworpen voor gebruik in deze vochtige omgevingen, zoals een aquarium. De LED's zijn ingekapseld in een waterdichte (meestal IP67) behuizing om te bevestigen dat de LED's zelf niet in contact komen met water.

Onze steunlampen en waterdichte strips worden op bestelling gemaakt om nissen en nissen te verlichten. Ze zullen zelfs in tegels worden gezet.

We hebben onze LED-stripverlichting ontworpen met extra beschermingselementen om voortijdige uitval te voorkomen. Onze LED strip lights zijn bovendien ontworpen met een hoogwaardige inkapseling die niet geel of bruin wordt.

Hoe u een badkamer-LED-lamp op de juiste manier kunt verlichten?

Als je wilt, zijn waarschijnlijk verschillende verlichtingsopties in de badkamer nodig. Emile Azan zegt: “Ik raad je aan om gewoon na te denken over een compleet andere verlichting. Als u 's avonds laat naar het toilet moet, kunt u de verlichting op laag niveau inschakelen zonder dat de rest wakker wordt.

Verlichting wordt weerspiegeld in vijf belangrijke gebieden:

Spiegel

Plafond

Kastje

muur licht

Douche

Spiegel

Spiegels willen graag taakverlichting. Deze geven het helderste licht en kunnen u de meest nauwkeurige illustratie geven van hoe u eruitziet. Het helpt u bovendien om gemakkelijker te scheren of make-up aan te brengen.

Plaats geen taakverlichting op de spiegel, tenzij u zelfbelangrijke lichten gebruikt. Door eenvoudig taakverlichting op uw hoofd te gebruiken, werpt u diepe schaduwen onder uw ogen, neus en kin en verandert het ontwerp van uw gezicht.

Naast de waterdichte LED strip lights, moet je ook enkele "ijdelheidslampjes" rond of aan de zijkant van de spiegel installeren. Dit zijn eenvoudige led-strips of zachtere lampen.

Plafond

Taak-, sfeer- en accentbadkamerverlichting worden allemaal gebruikt met led-plafondverlichting. Het is het beste om een verscheidenheid van alle drie te gebruiken, om uw badkamer veilig te houden, hoe trendy ook.

Uw taakverlichting moet de badkamerverlichting zo helder mogelijk verlichten. Hiervoor gebruik je GU10's of inbouwspots. Zorg ervoor dat ze 3000k of hoger zijn, omdat dit een wittere kleur van de zon biedt.

Voor accentverlichting in de badkamer gebruik je downlights. Zoek een inbouwspot met verlengde nek zodat je eenvoudig in een bepaalde richting kunt richten. Verdiep je accentverlichting niet, omdat dit je verhindert om volledig verschillende onderdelen van de ruimte te verlichten.

Creëer close verlichting door gebruik te maken van waterdichte LED-striplampen of RGB LED-strip. Experimenteer met waar je je plafondlampen plaatst om de juiste sfeer te creëren - het hangt allemaal af van de grootte van de badkamer.

Kastje

Als je een extra grote kast in je toiletverlichting hebt, is het de moeite waard om wat licht aan de binnenkant toe te voegen. Striplampen zijn een eenvoudige manier om de binnenkant te verlichten zonder dat er overmatige bedrading nodig is.

Je kunt misschien een jazzgroep met kast/spiegel kopen, in dat geval volg je de aanbeveling over welke lampen je dicht bij de spiegel moet gebruiken.

Muur licht

Wandlampen worden gebruikt voor taakverlichting of close-up waterdichte LED-verlichting. If you want to Maar als je taakverlichting bestaat uit inbouwspots in het plafond, dan gebruik je de wandlampen zo dicht mogelijk.

Misschien vindt u een lichtgewicht schakelaar om tussen de twee af te wisselen: bureaulampen in het plafond voor algemeen gebruik en de lampen die bijna aan het plafond hangen voor een rustgevend bad. Maar als je een warmere atmosfeer wilt creëren, gebruik dan een lagere Kelvin (2700k-3000k).

Douche

Douches dienen uitsluitend gebruik te maken van taakverlichting, aangezien ze, hoewel niet de juiste verlichting, een van de gevaarlijkste plekken in huis zullen zijn. Zorg ervoor dat u heldere, warmwitte lampen gebruikt met een IP65-classificatie.

Dit suggereert dat ze waterbestendig zijn en geen veiligheidsprobleem veroorzaken als ze nat worden. Maar begrijp gewoon wat u wilt begrijpen over LED Strips badkamer.

Badkamerspiegel met achtergrondverlichting

Complimenteer uw eigenbelang met info Met LED-strips Een toiletspiegel kan een hulpmiddel zijn dat we dagelijks gebruiken om te bevestigen dat we de neiging hebben om volledig voorbereid te zijn op de noodzakelijke gebeurtenissen in het leven. Maar terwijl spiegels nodig zijn voor persoonlijke verzorging, is uitzonderlijke verlichting zelfs nog meer nodig omdat het de zichtbaarheid, esthetiek en, als resultaat, de mate van aandacht voor detail verbetert.

Wanneer spiegels en lichtgewicht vierkante afmetingen worden gecombineerd, heb je de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, zodat jij en je badkamer er altijd op hun best uitzien.

Achtergrondverlichting kan een trendtechniek zijn waarbij een licht achter een bijbehorend object wordt geplaatst om een ​​bijbehorend "aura" van zonneschijn te creëren dat zichtbaar is op de oppervlakken direct achter het item zelf.

Install LED-striplampen zijn ideaal voor het verlichten van spiegels van elke vorm of grootte vanwege hun kleine formaat en hoge helderheid. Zodra het gaat om bijpassende ornamenten, is er een groot verschil met betrekking tot warm white kleurtemperaturen die ervoor zorgen dat de verlichting past bij de badkamerstijl.

Voor moderne materialen zoals beton en steen werken warmwit en natuurlijk wit prima, terwijl warmer wit er mooi uitziet in combinatie met hout en bamboe.

Badkamerconcepten met LED-verlichting

Nu we u door een aantal van de meest noodzakelijke problemen hebben geleid waar u vertrouwen in moet hebben, laten we een kijkje nemen naar enkele aanvullende led-verlichtingsconcepten voor wat inspiratie die uw badkamerstijl zullen maximaliseren.

INGEBOUWDE VERLICHTING

Harde tl-verlichting kan een veelvoorkomend gebrek zijn in verschillende sanitaire ruimtes, en het zal slechts voor een paar personen te fel zijn. Het voegt niets toe aan de sfeer en het is nauwelijks rustgevend.

Zodra het gaat om het selecteren van de eenvoudigste verlichtingsarmaturen voor de badkamer, is het een eerlijk plan om inbouwverlichting te overwegen, die een gezellige gloed kan geven zonder robuuste schaduwen te werpen.

Evenzo kan het toevoegen van een schakelaar met variabele weerstand u de keuze bieden om eens volledig verschillende lichtniveaus te krijgen, met de bonus van zachtere, kalmerende lichten als u zich eenmaal in het bad moet ontspannen.

Verlicht je gezicht

Een van de gebieden die je verlicht, is around the badkamerspiegel. Wanneer een klant uw spiegelbeeld niet kan zien in een schaduwrijke hoek of met een raamlicht dat van achter u uitwaaiert, heeft het geen zin om een spiegel te hebben. Overweeg de aan de muur gemonteerde verlichte spiegel van zelfbelang die je zou opmerken in een oud toilet, of, als je de voorkeur geeft aan een eigentijdse soort interieurstijl, kies dan een te vereenvoudigde, goed verlichte spiegel met geometrische lijnen.

STIJLVOL

Dat je lichtgewicht in een badkamer aanbrengt, betekent niet dat je gewoon niet kunt kiezen voor een trendy armatuur. Hoewel het veilig en verstandig moet zijn, heeft het de potentie om badkamerspecifieke verlichtingsarmaturen te introduceren die in elke kamer even welkom zouden kunnen zijn; van art deco-geïnspireerde wandkandelaars tot een moderne hanglamp, je zult de juiste verlichting voor de your bathroom lighting kunnen opmerken.

De introductie van een reeks van onze stripverlichtingsoplossingen kan ervoor zorgen dat de your bathroom lighting voor elk doel acceptabel is. Of het nu gaat om een verkwikkende ochtenddouche met veel to light, zowel natuurlijk als kunstmatig, of een rustgevende avonddouche met een gedempte gloed en een rustige ambiance. Wat u ook wilt bereiken met uw waterdichte ledstripverlichting, wij hebben een passend product.

FAQ: LED Strip Bathroom Lighting

Wat is de eenvoudigste stijl van lichtgewicht voor een wasruimte?

Natuurlijk gaat de eenvoudigste stijl van lichtgewicht helemaal naar persoonlijke voorkeur. Dat gezegd hebbende, raden we klanten aan om te beginnen met het uitzoeken van de grootte van de wasruimte waarmee u werkt en hoeveel natuurlijk licht er binnenkomt.

Punten in de wasruimte kunnen profiteren van extra kunstlicht, en wat uw algemene voorkeur voor verlichtingsniveaus is. Van daaruit kunt u bepalen waar u de dingen wilt opfleuren en ook de grootte van de armaturen die u kunt implementeren.

Ten slotte zul je een grapje maken met inventieve functieverlichting om een putconcentratie te bevatten die je daarom nodig hebt.

Hoe kan ik de verlichting in mijn badkamer verbeteren?

Naast het fysiek installeren van extra gloeilampen, zijn er nog vele andere manieren om een ​​badkamer te decoreren.

Kies eerst witte tot gebroken witte kleuren en houd ze consistent in de wasruimte. Badkamerspecifieke verven of tegels kunnen zowel kunstmatige als natuurlijke led-stripverlichting stimuleren om door de ruimte te stuiteren, waardoor het lijkt alsof het helderder en luchtiger is.

Bevestig vervolgens een taaklamp op de spiegel van de wastafel in de wasruimte. Dit suggereert dat men niet alleen een extra voorraad zonneschijn heeft; je hebt echter zelfs het reflecterende oppervlak van de spiegel voor nog meer extra strooklicht. Een spiegel kan over het algemeen een leuke techniek zijn om de hoeveelheid zonneschijn in een badkamer te vergroten, en je zult merken dat het heel eenvoudig is om er een te krijgen die past bij je meest populaire versieringen.

Kies ten slotte voor stijlvolle dingen die uw bronnen van stripverlichting niet hinderen; glazen douchepanelen zorgen ervoor dat het lights for door de badkamer kan stromen en werpen geen donkere schaduwen.

Wat is de eenvoudigste elektrische stroombron voor een badkamer met ledstrips?

In de hoofdbadkamer zou je idealiter minimaal vijfenzeventig tot honderd watt moeten nastreven, terwijl een eindsuite of een toilet geschikt is voor ongeveer vijfenveertig tot zestig watt. Als je oudere gebruikers kunt bezitten, zal het geprijsd zijn om een beter elektrisch vermogen van ongeveer honderd te hebben om het zicht en, uiteindelijk, de veiligheid te helpen verbeteren.

U zult misschien merken dat het helpt om uw taakgewicht op een variabele weerstand te hebben, omdat het u de vrijheid kan bieden om de gewichtsniveaus van de toiletruimte te beheren. Dit kan met name handig zijn als u 's ochtends wakker wordt en uw ogen wat tijd willen hebben om te reguleren, of 's avonds als u een rustgevend bad moet nemen zonder de schittering van een lamp van 100 watt.

Hoe fleur je een beetje badkamerverlichting op?

Een kleine badkamer zal waarschijnlijk nog kleiner aanvoelen als het te donker is - u wilt dat de badkamer licht en ruim aanvoelt, ongeacht hoe beperkt deze is. Als je eenmaal met een beperkte hoeveelheid vierkante meters werkt, is het noodzakelijk om een balans te vinden tussen het absoluut verlichten en het implementeren van een reeks zonarmaturen die de ruimte niet domineren.

Er zijn een aantal manieren waarop u een kleine wasruimte kunt vullen met een lichtgewicht led. Ten eerste kan een led-striplicht met verzonken plafond of veel downlights behoorlijk goed helpen om te voorkomen dat de wasruimte zwak aanvoelt. Als je wordt gecombineerd met een extra inventieve oplossing zoals een spiegel met zelfbelangrijke striplampen, een goed verlichte kast boven de wastafel, of een reeks LED-striplampen of 2 in de grond rond je badkuip, zelfs een klein huis kan de lichtproducerende armaturen hebben die hij wil.

 Vraagt u zich af of u de ene ledstrip op de andere kunt aansluiten? Het antwoord is Ja! Ontdek hoe door hier te klikken.