Icon voor bomen en bosjes 

Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Icon voor bomen en bosjes 

Gratis verzending in NL en BE

Icon voor bomen en bosjes 

60 dagen gratis retourneren in NL en BE

Shopping Cart

Je winkelwagen is nog leeg!
Lideka's Halloween 2023 Verlichtingsideeën voor een Spooky Home Vibe 

21, oktober 2022

Lideka's Halloween 2023 Verlichtingsideeën voor een Spooky Home Vibe 

Halloween is de perfecte tijd om spookachtige verlichting toe te voegen aan uw huis of kantoor.

Lideka biedt u RGB ledstrips, RGB-IC strips en TV ledstrips aan. Deze LED-strips kunnen worden gebruikt om een ​​geweldige sfeer te creëren voor Halloween-feesten, trick-or-treating of zelfs gewoon chillen in huis.

De ledstrips van Lideka zijn perfect voor Halloween omdat ze gebruikt kunnen worden om veel verschillende soorten lichteffecten te creëren. U kunt kiezen voor een eenvoudig maar effectief stroboscooplicht of wat kleur aan uw huis toevoegen met RGB LED-strips.

Meer weten over Lideka ledstrips

Onze RGB-IC ledstrips zijn gemaakt met 3M plakband, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn. De strips zijn er in verschillende lengtes en kleuren, zodat je een look kunt kiezen die bij je past! Ze zijn verkrijgbaar in de combinaties rood/groen/blauw, wit/rood/groen/blauw en paars/geel/oranje. 

Daarnaast zijn RGB LED Strips zelfklevend en hebben ze de sterkste dubbelzijdige plakband van 3M. Maximale grip zonder compromis. U kunt de meegeleverde afstandsbediening gebruiken of, voor nog meer efficiëntie, uw smartphone verbinden via Bluetooth en de op maat gemaakte mobiele app gebruiken om alle benodigde functies uit te voeren.

De TV LED Strips zijn speciaal ontworpen voor televisieschermen. Ze hebben een ingebouwde controller en kunnen worden bediend met een afstandsbediening of computersoftware (meegeleverd). Ze zijn er in verschillende lengtes en kleuren, dus je kunt een look kiezen die bij je past! Ze zijn verkrijgbaar in de combinaties rood/groen/blauw en wit/rood/groen/blauw.

Verlichting is essentieel voor het bepalen van de toon voor elke bijeenkomst, vooral Halloween. Er zijn prachtige Halloween-verlichtingsideeën voor binnen voor elke heks of tovenaar, van accentverlichting om je angstaanjagende decorideeën te benadrukken tot glow-in-the-dark-accessoires. 

Alles wat je moet weten over Halloween-versieringen om de duisternis te verlichten - en de dingen die 's nachts tegen het lijf lopen - vind je hier.

Welke kleuren worden vaak gebruikt voor Halloween-verlichting?

Ben je van plan om dit jaar je huis te decoreren voor Halloween? Als dat zo is, is het belangrijk om te weten welke kleuren vaak worden gebruikt voor Halloween-verlichting.

Als je op zoek bent naar een manier om op 31 oktober wat spookachtig plezier toe te voegen aan je huis, dan zijn RGB LED-strips precies wat je nodig hebt! Deze strips kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan verschillende effecten en displays te creëren. U kunt de kleur van uw verlichting wijzigen met een druk op de knop of ze programmeren om automatisch gedurende de nacht te veranderen.

Traditionele Halloween-verlichtingskleuren zijn oranje en rood, met tinten van groen en paars. Als je voor oranje of paars kiest, kun je een leukere Halloween-display maken voor het hele gezin. 

Aan de andere kant is het gebruik van rood licht een uitstekende techniek om het horror element van je Halloween-feest te verhogen. U kunt echter elke kleur gebruiken, zolang deze maar bij uw Halloween-thema past. Het is jouw feest, dus "creep it real", wat je ook kiest.

Als het gaat om het creëren van het perfecte Halloween-display, zijn RGB-IC LED-strips de beste keuze voor huiseigenaren, bedrijfseigenaren en professionals! Deze ledstrips zijn waterdicht en weerbestendig. 

Deze speciale eigenschappen maken ze extreem duurzaam in alle weersomstandigheden, inclusief regen of sneeuwval. Ze hebben ook een IP65-classificatie, wat betekent dat ze ook niet beschadigd raken door vloeistoffen zoals water erop te spatten! 

U zult genieten van hoe gemakkelijk het is om deze lampen op de buitenmuren van uw huis te installeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ze beschadigt! Het enige dat u hoeft te doen, is de beschermende achterkant van elke strook verwijderen voordat u ze op houten oppervlakken plakt, indien nodig met dubbelzijdig plakband of zelfklevende spray!

Hoe verlicht je Halloween-versieringen?

Halloween is een geweldige tijd om creatief te zijn met je verlichting. Met Halloween LED strips kun je je decoraties in elke gewenste kleur oplichten. Hier zijn enkele manieren waarop mensen RGB-, RGB-IC- en TV-LED-strips hebben gebruikt om hun Halloween-decor te verfraaien:

1. Spinnenwebverlichting

Spinnenwebben zijn een klassieke Halloween-decoratie, maar ze hoeven niet saai te zijn! U kunt RGB-IC-LED's en RGB-LED's gebruiken om ze er realistischer uit te laten zien door de kleur van elke streng van het web te veranderen. 

Als je iets subtielers wilt, probeer dan witte papieren banen te schilderen met verschillende tinten paarse en groene verf. Knip vervolgens de vormen uit en lijm ze op uw huis of garagedeur met hete lijm of plakkerige lijm. Het effect zal geweldig zijn!

2. Verlichte Jack O'Lanterns

Als je een paar pompoenen hebt liggen die nog niet helemaal klaar zijn om te snijden, probeer dan een RGB-IC te gebruiken LED Strip om ze in gloeiende jack-o'lanterns te veranderen! Boor gewoon een gat in de bovenkant van elke pompoen die groot genoeg is voor de draden van de strip. Druk vervolgens de draden in de pompoen. Steek de ledstrips erin en maak aan de achterkant een gaatje waar je de ledstrips doorheen kunt schuiven. 

Verlichte Jack O'Lanterns door David Menidrey op Unsplash.

 

3. Iedereen gek met verlichte Halloween-spookkostuums 

Trek een goed passende jumpsuit aan en bevestig er een RGB LED-lichtstrip aan. Bevestig de LED-strips in het midden van de voorpoten van de jumpsuit. Herhaal dit op het gebied van de handen en de romp van de kleding. Doe een bivakmuts om en plak de ledstrip aan de buitenrand. 

Voor dit project heb je ledstrips op batterijen nodig, en als alles volgens plan verloopt, kunnen jij en je vrienden rondlopen zoals de mensen in de volgende afbeelding:

Als het maken van touwspoken en bordjes "betreden op eigen risico" uw creativiteit niet aanwakkert, ga dan door naar het volgende idee hieronder.

4. Verlicht de veranda

Voor allerlei soorten feesten en vieringen zijn LED-strips een standaard armatuur geworden, vooral voor Halloween-feesten. De RGB-LED's en RGB-IC-LED's van Lideka verschillen niet van de andere omdat ze de broodnodige verlichting bieden voor veranda's en andere buitenruimtes. 

Deze zijn bijna 5 meter lang en zijn compatibel met zowel Alexa als Google Assistant. Creëer een griezelige sfeer en verlicht je veranda met tinten rood, paars en oranje! 

Griezelige Halloween portiekverlichting. Foto door Kenny Eliason op Unsplash

5. Sinister ogende eettafels

Tafels kunnen helder verlicht worden met behulp van TV LED Strips. Markeer voor een sinister effect de belangrijkste elementen in paars of rood. Hang wat zelfgemaakte webben boven de eettafel. Je kunt enge deuntjes spelen terwijl je LED's op tijd knipperen. Gebruik dit concept om je trick-or-treaters goed te laten schrikken.

Sinistere tafelverlichting voor Halloween. Foto door Elena Mozhvilo op Unsplash

Andere manieren om Halloween-versieringen te verlichten.

Accentkleuren kunnen worden bereikt door RGB LED-strips te gebruiken. RGB LED Strips kunnen voor meer dan alleen kerstversiering gebruikt worden; ze kunnen ook worden gebruikt voor een griezelig Halloween-decor. Kleur kan aan uw inrichting worden toegevoegd met de juiste opstelling en plaatsing. Je kunt ze zelfs door je huis verspreiden om van gewone hoeken en plekken spookachtige doorgangen en slecht verlichte kerkers te maken.

Maak silhouetten. Gebruik de TV LED Strips om een ​​spookachtige indruk te maken in jouw angstaanjagende scenario. Door schaduwen op de achtergrondmuur te werpen met voldoende licht achter je decorstukken, kun je een eng silhouet creëren.

Je kunt deze tactiek zelfs buiten gebruiken om de betoverende illusie te creëren van heksen die samenkomen in je voortuin. Trick-or-treaters zullen zich het huis herinneren met de heksen die vooraan een drankje maken.

Verlicht enkele dode takken. Lichtslingers kunnen worden gebruikt om echte of nep kale takken te verlichten. Verder kun je vaak takken kopen met al verlichting eraan, hoewel het ook een vrij eenvoudig doe-het-zelf-project is. Je mag de takken in je lege haard stapelen om een ​​vlamloze karmozijnrode gloed te produceren die lijkt op de as van een net gedoofd vuur.

Verlicht Griezelig Venster. Hang led-strips rond het raam met uitsparingen van geesten, monsters of heksen op het raam voor een cool maar griezelig raamontwerp. Bovendien kan een eenvoudig raam met led-strips eromheen in een tint als rood een griezelige sfeer in uw huis creëren.

We hopen dat je genoten hebt van dit artikel over het gebruik van RGB LED-strips, RGB-IC LED-strips en TV-LED-strips om Halloween-decoraties te verlichten. We zijn er zeker van dat het dit jaar van pas zal komen wanneer u uw eigen display plant. Veel plezier!

Bij Lideka doen we er alles aan om onze klanten blij en tevreden te maken. We willen dat je een plezierige ervaring hebt met je nieuwe RGB LED Strips, RGB-IC LED Strips en TV LED Strips, en we zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. 

Neem vandaag de tijd om door onze website te bladeren bij Lideka Home of bel ons vandaag nog op +31 (0)85 - 0601297 ! Neem gerust contact met ons op als u problemen heeft met onze producten. Lideka- we zouden graag persoonlijk met u in gesprek gaan over uw project!